• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • Kantine
  • WIK 1

Brouw 2

 

Met ingang van het voetbalseizoen 2020-2021 gaan a.s.v. Brouwershaven uit Brouwershaven en s.v. WIK’57 uit Kerkwerve een samenwerking aan voor het vormen van een tweetal voetbalteams.

Bij de jeugd zal een gezamenlijk elftal worden gevormd van Jeugd Onder 17 (JO17) spelers waardoor het mogelijk wordt gemaakt om deze jeugdspelers te blijven laten voetballen voor hun eigen vereniging en zo te behouden voor het voetbal op hun eigen stad/dorp. Trainers en begeleiders komen van beide verenigingen, thuiswedstrijden worden evenredig gespeeld in Brouwershaven en Kerkwerve. Dit team zal gaan spelen onder de naam ST s.v. WIK’57 / a.s.v. Brouwershaven.

Het vrouwenvoetbal (ook wel damesvoetbal genoemd) zal terug gaan keren in Kerkwerve na een roemruchte periode. Dit team zal gaan spelen onder de naam ST a.s.v. Brouwershaven / s.v. WIK’57.

Brouw

Er zal een nieuw team worden gevormd van enthousiaste dames uit Brouwershaven, Kerkwerve en omstreken die op dit moment al met trainen begonnen zijn. Er zijn nog meer dames van harte welkom, vandaar dat er een infoavond zal worden gehouden op dinsdag 23 juni om 19.30 uur in de kantine van a.s.v. Brouwershaven waar de plannen verder worden gepresenteerd.

Webdesign Tonny