• Kantine
  • WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1

Helaas kunnen we al een tijd geen evenementen organiseren en dit is iets waar we altijd sterk in zijn op de Vospit. Zo ook in 2007 toen onze club 50 jaar bestond. Allereerst stond op 25 augustus 2007 het Zwaluwentoernooi op het programma, waarna er op 1 september 2007 werd een feestdag met feestavond werd gehouden. Inmiddels zijn we bijna 13 jaar verder en ook de 60 jaar gepasseerd. Bij het terugzien van de foto's zijn alle kopjes wel wat ouder geworden. Lees meer voor een fotoverslag van de evenementen van toen.

Vlag 50jaar

In de periode richting het 50 jarig jubileum is er veel tijd gestoken in de voorbereiding. Er was een jubileumcommissie opgesteld voor de voorbereiding. Bovendien waren er nog enkele werkzaamheden, zo is het midden van het parkeerterrein bestraat en moest er een feesttent opgezet worden op het trainingsveld.

s.v.w.i.k 009

s.v.w.i.k 012

Toen kwam de zaterdag van het Zwaluwentoernooi. Dit was een jaarlijks terugkerend evenement op Schouwen-Duiveland. Destijds streden tussen de 30 en 40 eilandelijke jeugdteams om de prijs van beste team van je jeugdlichting.

s.v.w.i.k 038

Na het toernooi speelde de WIK B1 nog een oefenwedstrijd tegen DES'67 B2. Deze club is inmiddels met vv Dirksland over gegaan in DVV'09. Aansluitend was er een barbecue voor de jeugdleden met muziek van DJ Scottish.

s.v.w.i.k 061

s.v.w.i.k 067

Daarna leefden we toe naar de jubileumdag. Allereerst was er 's ochtends een voetbalspelletjesochtend voor de jeugdleden. Daar werd onder andere geschoten op het indrukwekkende gatenbord gemaakt door Edwin v/d Bok. Tevens was er een stormbaam met water wat een groot succes was!

IMG 0422

IMG 0333

IMG 0408

IMG 0514

Aansluitend werd er een toernooi georganiseerd voor leden en oud-leden. Hier was ook een flinke groep spelers op afgekomen.

IMG 0784

Hierna was er een receptie, waar wethouder Verseput namens de Gemeente en een official van de KNVB spraken. Tevens kwam onze toenmalige voorzitter Steef v/d Wekken aan het woord, hij werd herkent als toenmalig FC Utrecht trainer Ton du Chatinier. Een nieuwe bijnaam was geboren.

Tevens werd door de jubileumcommissie het nieuwe standenbord onthult. 

IMG 0821

IMG 0884

Aansluitend vond de feestavond plaats met muziek van Ad Hagesteijn en dit ging door tot de late uurtjes. Achteraf moet ik bekennen dat ik zelf naar de wedstrijd Feyenoord - Willem II (2-0) was, dus details weet ik niet, maar gelukkig hebben we de foto's nog.

IMG 0895

IMG 0845

 

 

 

Webdesign Tonny