• WIK 1
  • WIK JO17
  • wik-svd 2015
  • WIK D1 kampioen
  • SKNWK 1 - WIK 1

1

WIK 1 en 2 zijn vanmiddag teruggekeerd van het trainingsweekend in bij het Fletcher Hotel Victoria in Hoenderloo. Dit hotel waar voorheen Oranje zich voorbereidde op de grote toernooien is voor het 2de jaar op rij het oord waar Wouter Zwackhalen in alle rust met zijn mannen zich kan voorbereiden op de 2de seizoenshelft.

Afgelopen vrijdag rond de klok van half 5 werd er verzameld voor het vertrek op de Vospit. In totaal reisden 27 spelers af vanuit verschillende hoeken af naar Hoenderloo. Na een voorspoedige reis was iedereen om 7 uur gearriveerd in Hoenderloo en om 8 uur zou er gezamenlijk worden gedineerd. Na het eten was er door Wouter een petje op petje af voetbalquiz georganiseerd. Deze werd gewonnen door Colin van Wanrooij nadat hij precies wist te noemen hoeveel interlandgoals Vivianne Miedema heeft gemaakt, 69 namelijk. Als prijs won Colin een bon van 30 euro te besteden bij Unito Sports onze kleding leverancier.

8

Na de quiz was er tijd voor een drankje in de bar en kon er een potje worden gebowld. Daarna was het tijd om het bedje op te zoeken. De volgende ochtend werd er om half 10 ontbeten, waarna er een bijzondere verrassing was. Michael Looij en Jordi Hotting van Together As One waren vanaf Flakkee afgereisd om de selectie een bootcamp training te geven. De training zou om 11 uur starten.

6

Allereerst werd er nog gevoetbald op de training, daarna moest er onder leiding van Michael en Jordi een parcours worden afgelegd. Daarna was het nog tijd voor buikspieroefeningen, hierna werd er nog geƫindigd met een afwerkoefening op de goal. Na de training was het tijd voor de lunch. Na de lunch kon er worden ontspannen door te gaan zwemmen, slapen of in het honk te tafeltennissen, darten of poolen. Om 17:00 uur was er een onderlinge wedstrijd gepland. 2 spelers die niet konden spelen, Nino en Jasper kregen beiden de spelers toebedeeld waarmee ze het tegen elkaar zouden opnemen in een wedstrijd van 2x 30 minuten onder leiding van scheidsrechter Zwackhalen.

7

In de eerste helft kwam team Nino met 1-0 voor door een goal van Stefan Heeg en in het begin van de 2de helft verdubbelde Arne Schults het naar 2-0. Met nog 15 minuten te spelen maakte Colin van Wanrooij de aansluitingstreffer met een mooi afstandsschot. Hierna vielen er kansen aan beide kanten, maar team Jasper trok aan het langste eind door nog 3x te scoren en 4-2 te winnen.

3

Om 8 uur stond het zaterdagavond diner op het programma, waarna aansluitend de groep per taxi naar Arnhem zou afreizen voor de stapavond. We hebben een heel leuke avond als groep gehad in Arnhem en het kostte dan voor sommigen de nodige moeite om 10 uur aan het ontbijt te komen. Na het ontbijt zat de laatste horde erop en werd er weer huiswaarts gekeerd. Komende dinsdag staat het volgende agendapunt op het programma een oefenwedstrijd tegen SNS 1. Dan wordt er donderdag getraind, waarna er zaterdag geoefend wordt tegen Hoedekenskerke/Kwadendamme 1.

5

Webdesign Tonny