• Kantine
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1

Winnaar1

Vandaag is bekend geworden dat Gérard ook gewonnen heeft in de provincie Zeeland en nog steeds kans maakt op de titel Clubheld van het Jaar. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, want dit betekent dat Gérard ook nog steeds kans maakt op het grote feest voor de hele vereniging. En een feestje bouwen, dat kunnen we bij s.v. WIK’57 wel!

 

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al wel gezien en gehoord hebben zijn er afgelopen weekend een aantal filmpjes opgenomen voor de Clubheld van het Jaar verkiezing. Deze filmpjes hebben wij natuurlijk niet voor niks gemaakt. Vorige week woensdag hebben wij al te horen gekregen dat Gérard winnaar was van de provincie Zeeland, maar dit moest nog geheim blijven tot vandaag. Er waren dus maar een paar mensen binnen WIK die wisten van deze uitslag en de reden van de filmpjes. Een deel van de filmpjes die afgelopen zaterdag zijn gemaakt zijn inmiddels verstuurd naar de organisatie van de Clubheld van het Jaar en deze organisatie maakt van deze filmpjes één filmpje dat getoond zal worden op de verkiezing op dinsdag 17 december aanstaande.

De landelijke verkiezing is dus 17 december en dan horen we of Gérard het feest heeft gewonnen. Dit hopen wij natuurlijk, want WIK is trots op al haar vrijwilligers en leden. Zonder vrijwilligers en leden kan de vereniging namelijk niet bestaan en wat zou het mooi zijn om al deze mensen eens in het zonnetje te zetten door middel van een groot feest. We gaan het zien op 17 december en houden jullie natuurlijk allemaal op de hoogte. Voorlopig maakt Gérard nog steeds kans en WILLEN IS KUNNEN dus wij hopen dat het feest er gaat komen!

Winnaar2

Webdesign Tonny