• WIK D1 kampioen
  • wik-svd 2015
  • WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO17

Vandaag zijn de eerste uitslagen van de verkiezing Clubheld van het Jaar bekend geworden. Onze voorzitter Gérard van Wanrooij is gemeentewinnaar geworden van de gemeente Schouwen-Duiveland. Daarnaast is hij in de top 3 van de Provincie Zeeland categorie Sportclub geëindigd. Een vakjury kiest uit de top 3 van de Sportclub en uit de top 3 van de Cultuurclub 1 winnaar die naar de landelijke verkiezing op dinsdagavond 17 december gaat. Wij hopen natuurlijk dat onze voorzitter winnaar wordt van de provincie en op 17 december mee mag strijden om de titel!

 

Door deze verkiezing zetten wij niet alleen Gérard in het zonnetje, maar als Gérard wint dan wint hij een feest voor de hele vereniging. Zoals Gérard zelf zou zeggen: “De nominatie voor Clubheld van het jaar zie ik mede als een nominatie voor al deze vrijwilligers binnen s.v. WIK’57 die hun steentje bijdragen om mij te helpen bij het behalen van mijn/onze doelen. Wat zou het mooi zijn als het feestje er komt wat hoort bij het behalen van de eerste prijs van Clubheld van het jaar. Een mooiere beloning voor mijn inzet kunnen ze mij niet geven door een feestje te organiseren voor al mijn vrijwilligers!”

Wij willen jullie in ieder geval allemaal bedanken voor het stemmen, want zonder jullie had Gérard nooit gemeentewinnaar kunnen worden en bij de top 3 van de provincie Zeeland kunnen eindigen. De afgelopen weken hebben wij zoveel enthousiaste reacties gehad op de nominatie van Gérard en wij vinden het ook heel leuk dat veel mensen van buiten de vereniging ons vertelden dat ze Gérard deze titel echt heel erg gunnen. Het vrijwilligerswerk van Gérard wordt dus niet alleen binnen onze vereniging, maar ook buiten onze vereniging gewaardeerd. Wij bedanken jullie allemaal voor het stemmen op Gérard en we duimen samen met jullie dat Gérard wint. Hopelijk lukt het, want vergeet nooit: Willen Is Kunnen! We houden jullie op de hoogte van de uitslag van de verkiezing van provinciewinnaar, deze uitslag zal op dinsdag 10 december bekend worden.

Winnaarsuiting

Webdesign Tonny