Vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Vv Bruse Boys 3 onder leiding van Marcel Passenier.

We begonnen goed aan de wedstrijd en na ongeveer 15 minuten maakte Steef van der Wekken de 1-0. Na een goed genomen vrije trap van Elmar Verhage, kopte Bart Boot de 2-0 achter de doelman.
Na de drinkpauze en diverse wissels waren we het effe helemaal kwijt en kon Bruse Boys na persoonlijke fouten en een eigen doelpunt van Ferrie Berrevoets met 2-3 de rust in gaan.

Na rust pakten we het weer goed op en na een goed uitgespeelde aanval kon Erik De Vlieger de verdiende 3-3 maken.
Maar na opnieuw fouten aan onze eigen kant ging bru er toch van door met de winst. We kregen daarna nog kleine kansjes, maar het ging niet meer lukken.

Volgende week de 2e bekerwedstrijd tegen MZVC 5.