• SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7

Per 1 november j.l. is WIK '57 een samenwerking aangegaan met Unito Sports uit Middelharnis als partner voor de levering van sportkleding en -materialen.
De nieuwe kledinglijn is van het merk Jako en wordt gepresenteerd op zaterdag 17 november a.s. en Unito Sports zal 's morgens aanwezig zijn op ons sportpark van 9.30-12.00 uur.
Iedereen kan dan de nieuwe kledinglijn bekijken en passen. Bestellingen kunnen die morgen direct worden doorgegeven en afgerekend (pinbetaling is mogelijk) of er kan besteld worden via de clubwebshop op de website van WIK '57 die vanaf dan ook is geïnstalleerd.

Unito


In de bijlage vinden jullie een overzicht van de artikelen uit onze kledinglijn. Ter introductie van deze nieuwe lijn en de samenwerking met Unito Sports worden enkele artikelen met flinke korting aangeboden. Deze actieprijzen gelden t/m 31 december a.s.
Alle jacks, shirts, sweaters, tassen en de witte korte broek die tijdens de wedstrijden gebruikt wordt zijn voorzien van het clublogo. Deze opdruk is bij de prijs inbegrepen.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor extra bedrukkingsmogelijkheden;
-opdruk naam groot > 6,50 euro
-Opdruk klein nummer of initialen > 1, 75 p/st
-Opdruk naam klein > 3,00 euro
-Opdruk rugnummer 3,75 euro

Gedurende het gehele jaar kunnen onze leden artikelen bestellen via de clubshop op de verenigingswebsite. Naast de artikelen voor de training of in de vrije tijd kunnen jullie op deze manier ook wedstrijdbroekjes en -kousen aanschaffen.
Met aankopen via deze webshop steunen jullie onze vereniging!

Download hier de folder met artikelen.

Webdesign Tonny