sv WIK'57
  • WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK D1 kampioen
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO17

Morgen staat de 3de Schouwse tegenstander voor WIK 1 op het programma. Na eerdere krappe nederlagen tegen SKNWK 1 en FC de Westhoek 1 komt morgen koploper Duiveland 1 op bezoek. Duiveland 1 welke jarenlang in de 2de klasse en 3de klasse heeft gespeeld, speelt dit seizoen voor het eerst in de 4de klasse. Trainer Rohan de Geus van Duiveland mist morgen het het vijftal Barry Steenpoorte, Albert Verhoek, Robbert de Bruine (geblesseerd) en Leen IJzelenberg en Michael Jonker zijn een weekend weg. Onze trainer Wouter mist voor dit weekend enkel Ian v/d Wekken.

Als ik goed de geschiedenisboeken in ben gegaan, stond WIK 1 - Duiveland 1 voor het laatst op het programma in het seizoen 2003/2004. Destijds eindigde de wedstrijd WIK 1 - Duiveland 1 in een 1-2 overwinning voor de Kraaien. Doelpuntenmaker aan de kant van WIK was Theo Wittenberg, voor Duiveland waren dit Ronald Zwager en Barry Steenpoorte.

De balsponsor voor deze wedstrijd is Assurantiekantoor van Kan. Pupil van de week is Amber Schuurbiers.

De mannen van Wouter hebben deze week goed getraind en zullen er alles aan doen om een goed resultaat op het bord te zetten. Alle steun is hierbij welkom, dus komt allen kijken!

WIK 1 zal in ieder geval de steun van WIK 2 ontvangen. WIK 2 is vrij, omdat tegenstander SKNWK 4 zich heeft teruggetrokken uit de competitie. 

 

Onze JO19 is morgen het enige jeugdteam dat vrij is, WIK komt in actie tegen ST HVV'24 / Clinge JO16-1.

WIK JO12 en WIK JO10 spelen ook beide thuis tegen respectievelijk Alliance JO12-1 en Goes JO10-1. Voor de meisjes en jongens van Vyrena v/d Wekken JO9 staat een vroege uitwedstrijd tegen Kapelle JO9-4 op het programma. Onze jongste talenten van JO7 nemen het op de Vospit op tegen Bruse Boys JO7-3.

 

Webdesign Tonny