sv WIK'57
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17
  • wik-svd 2015

Afgelopen zatetdag hebben de JO7 weer lekker gevoetbald tegen MZC'11. Het is wel duidelijk dat we een heel goed en een super leuk team hebben!
Dat is goed te merken aan het voetballen met elkaar. Ze kennen elkaar, dus weten wat ze kunnen verwachten van elkaar en maken hier ook gebruik van.
We hebben de eerste helft heel goed gevoetbald. In het begin was het weer inkomen met zijn allen maar al snel maakte Kenac het 1ste doelpunt waarbij zijn broertje hem snel opvolgde met het volgende doelpunt. Het 3de doelpunt was van Kenac en dat was een super mooi doelpunt met een hoge bal. Boaz maakt in de 1ste helft ook nog een doelpunt maar door het optimische WIK zag MZC ook nog een gaatje om de 4-1 te maken.

 

De 2de helft gaan we goed in. De wedstrijd gaat prima en de trainster geeft iedereen nog een aantal tips om het beter te laten verlopen.
In de 2de helft gaat het nog beter en weet iedereen zijn plekje goed te verdedigen. Ondertussen word de stand nog verhoogt. Kenac heeft nog 2 keer gescoord en boaz 3 keer. Waarop de eindstand uit komt op 9-1. Het was een super leuke en gezellige wedstrijd met heerlijk weer. Ik kan iedereen een tip geven om te komen kijken bij dit geweldige team. Het is leuk om ze zo goed te zien voetballen. De trainster is trots!

Webdesign Tonny