MZC’11 5 de laatste in de competitiepoule met nul punten, Wik’57 2 koploper appeltje eitje zou je zeggen, nou….. niet helemaal!! In de eerste helft staat Wik totaal verkeerd op het veld, op het middenveld en aan de rechterflank ligt het regelmatig helemaal open. MZC maakt een actie het schot gaat over de uitgekomen Niels Hendrikse, maar belandt op de lat, Han vd Sande spurt naar het doel om de bal weg te werken maar krijgt deze hard in zijn gezicht waarna de bal in het WIK doel beland en Han met een bloedneus op de grond. 0-1 en voor Han einde wedstrijd. Niet veel later wederom MZC het schot schiet onder de duikende Niels door in het doel en de achterstand is nu 0-2.

Voor rust wordt het door een mooie aanval van Wilmar Berrevoets, Ferrie Berrevoets en doelpuntenmaker Maurice van Leeuwen nog 1-2.
De opstelling staat bij WIK nu goed op het veld en ze komen langszij MZC’11 door een doelpunt van Yani Bakker. En ze gaan er overheen als Wilmar de bal bij Bart vd Velde kan krijgen die keurig de 3-2 erin schiet. Eric de Vlieger en Leroy Vis lossen weer wat spelers af en eerst genoemde maakt gelijk nog maar twee doelpunten erbij zodat de stand op 5-2 komt. Maar MZC geeft zich niet zomaar gewonnen, de 5-3 wordt gemaakt.

Langs de kant wordt gemompeld toch weer niet met één doelpunt verschil!!! Maar zover komt het niet, de vaste scheidsrechter voor het tweede Marcel Passenier, fluit af en jazeker weer drie punten erbij en zelfs met meer dan één doelpunt verschil.
Volgende week weer thuis voetballen dan tegen Apollo’69 5.