• WIK 1

  Nieuwe kleding voor WIK 1

  Lees hier meer

 • Sinterklaas

  Op 22 november komt Sinterklaas naar Kerwerve!

 • Kantinecrew gezocht

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Voor meer info klik op de foto van de kantine.

 • WIK-MZC 2014 dames

ClubvoetbaldagenVan 16 t/m 18 augustus (zomervakantie) organiseert vv Bruse Boys voor jongens én meisjes uit de regio drie fantastisch leuke voetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

 

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor (drukke) ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van vv Bruse Boys. De trainers zijn klaargestoomd om de voetballers met zeer uitdagende techniekoefeningen en verrassende spelvormen topdagen te geven. Voetbal, plezier, leuke animatie, en vooral heel veel genieten.

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland en is beoordeeld met een 8,8! Iedereen kan meedoen bij vv Bruse Boys! Je kan je nu inschrijven via deze link. Wacht niet te lang want VOL is echt VOL!

Webdesign Tonny