• WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1

Afgelopen week heeft Robin Dekker, keeper van WIK 1, definitief laten weten dat hij onze vereniging gaat verlaten. Eerder had Robin in alle openheid aangegeven de ambitie te hebben om in een hogere klasse te gaan spelen, dus zijn mededeling kwam niet als een verrassing.

Robin wordt met ingang van volgend seizoen de keeper van Den Bommel. De huidige keeper van Den Bommel had eerder deze week aangegeven te vertrekken naar Bruse Boys waardoor er een plaats vrij kwam bij Den Bommel. Uiteraard wensen wij Robin veel succes toe. Overigens heeft Robin aangegeven wel de keeperstraining te willen blijven verzorgen voor onze jeugdkeepers.

 

Wetende van het aanstaande vertrek van Robin waren bestuur en technische staf al op zoek gegaan naar een opvolger voor hem. Een zoektocht die al snel resultaat opleverde. Sinds enige weken is deze opvolger al aan het trainen bij WIK en heeft hij al enige wedstrijdritme opgedaan bij WIK 2.

Lorenzo Wijers is de nieuwe keeper bij de senioren van WIK naast Niels Hendrikse. Lorenzo’s laatste vereniging was MZC’11, waar hij enige jaren geleden gestopt is. Na enkele weken trainen is duidelijk dat Lorenzo topfit is en de potentie er nog steeds is. We gaan dus met alle vertrouwen richting het komende seizoen met onze keepers Niels en Lorenzo. Lorenzo: welkom bij s.v. WIK’57 !!          

Webdesign Tonny