• WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17
  • wik-svd 2015

MaskerZaterdag 6 februari 2016 wordt weer de jaarlijkse feest/toneelavond van WIK gehouden. De zaal van dorpshuis ’t Zuudende opent  haar deuren om 19.00 uur. Zorg dat u op tijd bent. Bij binnenkomst zullen de dames van de evenementencommissie loten verkopen. De voorzitter opent de avond om 19.30 waarna u van het toneelstuk “Italiaanse nachten” kunt genieten.  


In de pauze van het toneelstuk vindt een kinderverloting plaats. Na afloop van het toneelstuk wordt u getrakteerd op muziek en kunt u een dansje wagen en gezellig een drankje drinken. Tevens vindt er nog een verlotingplaats met zoals ieder jaar weer mooie prijzen.  

 

"Italiaanse Nachten"

Door Bernd Gombold

Gerda hoopt deze morgen op een bijzondere verrassing, het is tenslotte moederdag en haar trouwdag. Het blijkt ijdele hoop te zijn,  haar man en kinderen zijn zowel moederdag als de trouwdag vergeten.  Manlief Rudi is zoals elke zondagochtend vissen, dochter Tina “verrast” haar moeder met meerdere tassen vuile was van zichzelf en haar kamerbewoonsters en zoon Simon brengt de vuile was van het voetbalelftal mee naar huis met het verzoek of Gerda tevens de voetbalkantine een grote beurt wil geven. Het cadeau wat bij de laatste bingo in de voetbalkantine is gewonnen en als noodcadeau voor moederdag wordt overhandigd is de beroemde druppel die de emmer van moeder doet overlopen. Gerda pakt haar koffers om een paar dagen op een andere plek tot rust te komen.  

 

Tijdens de afwezigheid van zijn vrouw, ziet Rudi zijn kans schoon om samen met zijn vrijgezelle broer Herman een “ Italiaanse Nacht” te bezoeken in een dubieuze nachtclub. Daar ontmoeten ze twee dames die ze uitnodigen om een glaasje te komen drinken.  Door de komst van Tina en schoonmoeder Rosa loopt het bezoek anders dan Rudi en Herman zich hadden voorgesteld en heeft een aantal moeilijke momenten voor beide heren tot gevolg.   

 

Jaap van de Panne = Rudi
Conny Kloet = Gerda, echtgenote van Rudi
Heleen van den Berge = Tina, dochter van Rudi en Gerda
Leenert van der Sluis = Simon, zoon van Rudi en Gerda
Adrie van Leenen = Herman, vrijgezelle broer van Rudi
Astrid van Sorge = Susan, vriendin van Gerda
Anja Goudzwaard = Rosa, moeder van Gerda
Marcel Jasperse = Harald, vriend van Tina  
Nelleke van de Sande = Souffleur

Wik Avond

Webdesign Tonny