Vandaag uit tegen DVO'60. Met 1 puntje meer op de ranglijst had deze tegenstander een kleine voorsprong. Gezien de uitslagen was er wellicht wat mogelijk alleen waren we niet compleet vandaag. Nathan was jammer genoeg afwezig en Dylan bleek vanochtend te ziek om mee te gaan. Sanne was haar voetbalschoenen vergeten maar dat werd ter plekke opgelost. Op een splinternieuw, glad, kunstgrasveld (3x niks) werd er afgetrapt om 11:00u. De eerste kansen waren allemaal voor ons, alleen stond het vizier niet op scherp. DVO scoorde wel, niet door goed voetbal maar van afstand. Ondanks een prima goal van Finn gingen we met 3-1 achter de rust in.

Na de rust was er meteen de aansluitingstreffer. Vanaf de aftrap was er even heel mooi voetbal te zien en scoorde Lennart de 3-2. WIK was op dat moment veel beter maar weer werden er wat kansjes gemist en toen de 4-2 viel was het wel gespeeld. Finn moest helaas ook nog het veld verlaten na een uitglijder op het kunstgras. Thijs scoorde na een mooie combinatie met Lennart nog een derde keer maar uiteindelijk stond er 6-3 op het bord. Volgende week uit tegen Vogelwaarde, vertrek 09:30u!