Vandaag thuis tegen, opnieuw, een hele sterke tegenstander, HVV'24. Onder leiding van Dennis werd er om 11:00u begonnen aan de wedstrijd. Vandaag kwamen Sven, en iets later ook Quinten, ons versterken. Voor de wedstrijd was er vooral aandacht voor de touringcar waarmee de tegenstander was gearriveerd maar dat doet er niet toe, al komen ze met een raket. We begonnen goed. De eerste 10 minuten deden we voetballend goed mee al vielen er wel snel 2 tegendoelpunten.

Jammer genoeg was het daarna een stukje minder en was de ruststand alweer veelzeggend. Maar juist daarom wel respect voor hoe er in de tweede helft is gewerkt!! Deze tegenstander speelde vorige competitie ook gewoon al tweede klasse en dat is te hoog gegrepen, wat overigens geen schande is. Via Joerie kwamen we nog aan een doelpunt.

Na de wedstrijd is er aan de spelers gemeld dat we na de winterstop verder zullen gaan als JO17. Dan spelen we weer in een klasse waar we in mee kunnen en gewoon tegen leeftijdgenoten want vrijwel alle JO15 teams zijn, bij andere clubs, doorgeschoven naar de JO17. We gaan natuurlijk nog wel proberen om in deze competitie onze puntjes te pakken en misschien kunnen we wel stunten aankomende zaterdag, uit tegen de koploper, Corn Boys. We vertrekken om 09:00u vanaf de Vospit richting Sas van Gent!