Vandaag opnieuw naar DOSKO in Bergen op Zoom. Voor de beker hadden we daar gewonnen en blijkbaar was dat reden waarom er bij DOSKO een compleet andere (stukje groter) verdediging stond. Was de eerste wedstrijd al "vervelend" qua sfeer, vandaag was het niet anders. Een scheids die echt zijn best wel deed maar zeker niet alles zag helpt daar ook niet echt bij. Hoe dan ook, dat we met de rust met 3-0 achter de kleedkamer ingingen lag compleet aan ons eigen spel. Te slordig, te gehaast en minder stevig in de duels als voorgaande wedstrijden.

Na de rust stond er gelukkig een ander WIK en na een minuut of 5 in de tweede helft ging Robin goed door en prikte hij keurig de 3-1 binnen. Vanaf dat moment werden er weer meer duels gewonnen en kwamen we weer beter in de wedstrijd. Helaas viel wat later de 4-1 en was het eigenlijk wel gespeeld. Nathan maakte nog wel een prima goal waardoor uiteindelijk de uitslag op 4-2 kwam.

De wedstrijd van vandaag laat weer zien dat we allemaal scherp en fel moeten zijn om tot resultaat te komen. En dat onze grootste kracht ligt in goed voetbal. Dat was vandaag, helaas, niet vaak genoeg het geval. Wie wel in vorm was vandaag was de vader van Lennart die ons vandaag hielp als vlagger, bedankt nogmaals! Volgende zaterdag thuis tegen GPC Vlissingen, aftrap 11:00u, graag allemaal om 10:30u aanwezig!