Zaterdag uit tegen de Schutters, op Stampersgat. Bij aankomst hadden we niet veel tijd over dus zonder noemenswaardige warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Misschien dat het daarom allemaal maar net niet was....al binnen 1 minuut was er een grote kans voor Rick maar zijn vizier stond te hoog afgesteld. De hele eerste helft waren we veel sterker dan de tegenstander maar of de kansen werden gemist of er werd te lang getreuzeld. En ook de vlag van de grensrechter van de Schut...ters was blijkbaar stuk want die ging bij bijna iedere aanval de lucht in.....Dus met 0-0 zochten we de kleedkamer op.

Na de limonade lag de bal gelukkig snel in het net, Robin scoorde een prima goal, 0-1! Lyanne deed het ook prima op de linksbuiten en na weer een goede aanval kon Robin opnieuw scoren, 0-2. De Schutters kwamen er niet meer uit en de grensrechter - die nu tegenover ons stond - had zijn vlag blijkbaar gemaakt. Via een knappe kopbal van Lennart viel uit een corner de 0-3. Vlak daarna scoorde de Younes van WIK, Thijs, de 0-4 en Nathan zorgde met een mooie solo voor de 0-5 uitstand! Prima tweede helft, allemaal goed gewerkt!!