Vandaag de tweede wedstrijd, thuis tegen SSV'65. Marc deed vandaag met ons mee en hierdoor hadden we er precies 11. Na het handjes schudden werd er om 11 uur afgetrapt o.l.v Eric. In vergelijking met vorige week waren onze Wikkers vandaag wat  minder onder de indruk van de grotere fysiek van de tegenstanders. Na 5 minuten kwam er een eerste kleine kans en de duels werden goed aangegaan. Van achter sloot ook alles weer aan zoals we het graag zien. Na een snelle aanval en een dieptepass werd Robin op rechts weggestuurd en onze gelegenheidsaanvoerder besloot de aanval met een prachtig schot waar de keeper kansloos op was. 1-0 voor WIK !! Dat we met deze stand gingen rusten lag ook aan onze keeper die een prima schot stijlvol uit de goal hield!!

Na de limonade was het voetballend ietwat minder maar ze bleven alle 11 knokken. Dat de tegenstander 4 wissels had was ook niet terug te zien. Het was spannend tot de laatste minuut maar het team heeft vandaag ook echt als team de punten op Kerkwerve gehouden!! Er waren nog wat mogelijkheden op een tweede doelpunt maar de 1-0 bleek genoeg. Klasse jongens !!