Zaterdag 14-11 was de dag dat de F1 kampioen bij gelijkspel of winst Kampioen kon worden. MZC-11 was de tegenstander dat was best spannend , want de heen wedstrijd hadden we nipt met 3-4 gewonnen in een uiterst spannende wedstrijd. Zaterdagochtend een gezellige drukke boel in de kleedkamer omkleden en dan naar buiten voor de warm up. Omdat het eer een koude wind stond en MZC ook 10 spelers had speelden we 10 tegen 10.

pict0021

De opstelling was Ruben op de goal, Stan, Jurre en Caine in de laatste linie. Daarvoor speelden Jesse, Mark en Finley op het middenveld en in de aanval Milan , Femke en Kyran. Nog even het strijdplan door gesproken en gelijk lekker van start. Het begin was even wat lastig doordat het zo druk was 10 tegen 10 moesten ze goed kijken waar de bal naar toe moest. Dat ging best goed kwamen voor uit een eigen doelpunt. Waar we dachten dat MZC erg lastig zou zijn ging het gelukkig niet heel erg moeilijk. We verhoogde de score in de eerste helft nog met 3 doelpunten dankzij Femke Milan en Jesse.

pict0020

Na de rust was even de concentratie weg en kwam MZC er een paar keer door heen uit 1 zo’n aanval scoorden ze ook. Hierna waren we weer bij de les en gingen er weer tegen aan. Het toegestroomde publiek werd nog verwend met 6 doelpunten en ook nog een stukje zelf gemaakte cake van Marjolein. De doelpunten werden gemaakt door Femke ,Milan , Jesse en Kyran. Ook maakte MZC nog een eigen doelpunt dit bracht de eindstand op 10-1.

We waren KAMPIOEN!!!!!!!!

Het moest bij de meesten nog even landen , maar toen was het springen en hossen. We moesten nog even de penalty’s nemen en daarna de huldiging. Ze kregen allemaal een medaille en voor het hele team een beker, en wij als trainers een mooie bos bloemen. Hierna gingen ze lekker met zijn allen onder de douche. Fris gewassen was er als afsluiter friet met een snack in de kantine.

Jongens en meisje van W.I.K F1 gefeliciteerd met jullie KAMPIOENSCHAP.