Het fluitsignaal klonk en we zaten er meteen bovenop en daardoor kon Lars de 1-0 maken. Kort daarna scoorde Lars weer. Vanuit een korte corner genomen door mij, Lennart,  gespeeld op Thomas en Thomas weer terug op mij kon ik de 3-0 voor WIK maken. Een volgend schot van mij raakte 2 spelers van SSV en werd een eigen doelpunt. Later maakte Rick ook nog 1 goal en Thijs scoorde de 6-0.  Meteen na dit doelpunt floot de scheids en was het rust.  Na de rust scoorde Thijs gelijk weer.

Toen zakten we een beetje in en kregen 2 doelpunten tegen. dMaar we gingen door en Rick en Remy maakten allebei nog een doelpunt. Vervolgens scoorde SSV nog een keer en Thijs maakte nog een goal voor ons.
Toen klonk het fluitsignaal en was de wedstrijd afgelopen en hadden wij met 10-3 gewonnen!