sv WIK'57
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO17
  • wik-svd 2015

Uw schrijver vanmorgen al op tijd aanwezig op de Vospit. Even een wedstrijdje vlaggen bij de JO17-1. Zeelandia- Middelburg JO17-3 komt op bezoek, we zullen maar zeggen het iets grotere broertje van de JO17-4 waarvan anderhalve week geleden met dubbele cijfers van werd gewonnen. Vandaag zou dit echter niet zomaar het geval zijn, onder de goede leiding van scheids Ron van Kan wordt er begonnen. Wik moet vol aan de bak. De eerste kans wordt door de Middelburgse keeper gepakt, maar daarna is het Colin van Wanrooij die de 1-0 op het bord zet.


Een hele poos gaat het spel op en neer, dan een hoog schot van een Middelburgse speler, Wik keeper Joel grijpt mis en het staat 1-1.
Een speler van Zeelandia mag na een forse overtreding het veld verlaten Wik staat tegenover tien man. Maar de tegenstander blijft goed voetballen. Na een redding van Joel en een schot van Colin dat naast gaat, is het Bart vd Velde die de 2-1 maakt.

In de tweede helft is het beeld niet anders dan in de eerste, beide teams doen hun best. Voor Wik gaan er diverse kansen over en naast en zelfs knalt nog een schot op de paal.
Dan een vrije trap genomen door Nick de Boer en Colin maakt de 3-1. Dan is de strijd wel zo’n beetje gestreden  en als scheids van Kan affluit zijn er wederom drie punten binnen. Resultaat in de poule is nu de derde plaats op zeven punten van de koploper met nog drie extra wedstrijden te spelen.
A.s. woensdag 23 mei voetbalt de JO17-1G uit tegen Kapelle JO17-2.

Webdesign Tonny