Naar de Vospit om te vlaggen bij de bekerwedstrijd Wik’57 JO17-1 – De Noormannen JO17-1. Veel wind maar gelukkig wel zonnig en droog. Na de start van de wedstrijd o.l.v. Marcel Passenier geven beide teams elkaar in de eerste helft weinig toe al lijkt het dat Wik iets de overhand heeft. Na twee afstandsschoten op doel van Nick de Boer en nieuwkomer Arend vd Spek die beiden geen schade aanrichten is het Nick de boer die de ver uitgekomen keeper met een mooie boogbal kan verschalken en de stal op 1-0 zet.

De Noormannen komen regelmatig in de buurt van het Kerkwervse doel maar kunnen in deze helft niet scoren. Ondanks dat er wel snel gevoetbald wordt, merken de omstanders op dat het niet alleen een wat tamme eerste helft is maar dat het ook zo stil is op het veld, iets wat zij bij de wedstrijden van de JO17 niet gewend zijn.
Dan even de rust in en na de rust even een paar minuten wachten op keeper Mark Dicou die nog even wat voor zichzelf moet doen ….
De tweede helft neemt aanvang en wat gebeurt er.. nog geen twee minuten na de aftrap loopt de tegenstander door de verdediging van Wik heen men maakt de gelijkmaker.

Bij hun volgende poging kan Mark Dicou de bal uit het doel houden waarna het de beurt is voor Wik.
Echter het afstandsschot van Nick de Boer wordt door de Westkappelse keeper weggewerkt en ook de poging van Ahrend vd Spek bereikt niet het gewenste resultaat. De Noormannen zien de volgende doelpoging wel omgezet worden naar een doelpunt zodat het 1-2 staat. Tessa vd Velde geeft twee keer de bal goed voor en bij de tweede poging kopt Arne Ganzeman hem ook prima in. Maar… de grensrechter geeft buitenspel aan dus afgekeurd!!.

De Noormannen komen weer gevaarlijk door, ze krijgen een hoekschop die eerst op de paal beland en weggewerkt wordt maar dan toch plots in het doel achter Mark Dicou ligt dus is het 1-3.
WIK doet zijn best, maar het scorend vermogen is weg, Nog één lange bal van Tessa van de velde gaat voorlangs en haar laatste gevaarlijke actie wordt overgeschoten en dan fluit scheids Marcel af, Wik’57 JO17-1 is uitgebekerd.
Volgende week spelen ze uit tegen de koploper in de competitiepoule Wemeldinge JO17-1 en dat al om 10:00 uur ’s morgens!!