DSC03849

Na een weekendje zonder een te spelen voetbalwedstrijd nu weer een wedstrijd thuis, Odio JO17-2 uit Ossendrecht komt op bezoek. De nummer drie uit de poule. Om aansluiting bij de nummer één ’s Heer Arendskerke te houden zou er vandaag winst voor Wik op het eind van de wedstrijd moeten staan. Maar ook de tegenstander wilde graag drie punten mee naar huis nemen. Zo begon zoals na verloop van tijd blijkt een lastige wedstijd. De eerste mooie actie van Wik is een vrije trap van Nick de Boer die op de lat terecht komt. Na enige tijd verder en diverse aanvallen van Odio die worden afgeslagen is het Leroy die met een redding een tegendoelpunt voorkomt.

DSC03882
De volgende aanval van Wik verdwijnt via Bart en Tessa (die vanmorgen weer met de JO17-1 meespeelt) naar de zijkant voor een hoekschop waar verder niets uitkomt. Dan wederom Tessa zij gaat de ver uitgekomen keeper van de Ossendrechtse ploeg  voorbij maar op  één of andere manier is het Wik niet gegund om te scoren, want ook de opvolging van deze actie via Bart en Quinten leid niet tot een doelpunt want de keeper van Odio staat nu wel goed op zijn plaats. Dan weer een aanval van de tegenstander en weer kan Leroy de bal wegwerken. Als laatste krijgt Odio een vrije trap in de buurt van de zestien meter na een overtreding van Nick de Boer. Gelukkig voor Wik staat ook bij de Odio speler die de vrije trap neemt zijn vizier niet goed en gaat het schot ruim naast. 0-0 met de rust dus.

DSC03956

De tweede helft is niet beter voor beide ploegen als de eerste, alleen het gemopper en geroep onderling wordt nog erger dan het als was, heel vaak is het dan ook Heeyy Scheids!!! En scheid Gerard moet heel wat moeite doen om alle lastige spelsituaties goed te beoordelen. Voor Wik een pass van Tessa naar Quiten, zijn schot wordt gepakt door de keeper. Het volgende schot (Bart) gaat over, Leroy moet weer in actie komen en Odio krijgt hierna nog zeker drie kansen. Dan is het Wik weer maar die verdraaide keeper van de tegenstander houdt tot twee keer toe de bal uit het doel.

DSC04046
En zo loopt de wedstrijd naar zijn eind. Bijna in de laatste minuut, de tegenstander neemt een hoekschop en Leroy mist de bal zodat de ingekomen Odiose spits voor een leeg doel komt, zal het dan toch…. NEE !!!.....hij schiet de bal over!!! Dat was een slecht momentje voor de hartslag van spelers en leiding van Wik, maar ook die van Odio geven te kennen dat het bij hen niet anders was. Scheids Gerard fluit af en bij het handen geven moet worden gezegd dat de 0-0 uitslag deze keer wel erg terecht is.
Volgende week tegen SKNWK JO17-1 die na winst deze dag zijn doorgeschoven naar de derde plaats in de Poule.