• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3

DSC07717

Na de winst van vorige week in Zierikzee, vandaag thuis voetballen tegen 's Heer Arendskerke JO17-2, het team met de dames!! De JO17 van Wik was vandaag niet in goede doen, vooral de mandekking liet veel te wensen over. De tegenstander kan in de eerste helft hiervan profiteren. Twee keer achter elkaar wordt zowel het middenveld als de verdediging makkelijk gepasseerd en kunnen ze scoren. Tussen deze twee doelpunten een kans voor wik maar de pass van Nick naar Timon gaat naast. En Leroy weet nog een achterover geschoten bal door een van de spelers van 's Heer Arendskerke over te tikken. Wik krijgt een vrije trap en net als vorige week is het Bart die met een prachtig schot de bal in het doel schiet. Maar dan Heer Arendskerke weer, wederom komt Wik in mandekking en snelheid te kort en kan de tegenstander scoren. De laatste actie van Wik via Bart en Nick strand op de keeper van de tegenstander. Met de stand 1-3 wordt er gerust.

DSC07775
Na rust, beide teams doen wat ze kunnen, bij Wik gaat het iets beter, Nicks schot op doel gaat via de onderkant van de lat terug het veld in en wordt weggewerkt. Bij een volgende aanval komt Timon net een teen tekort om te scoren. De volgende aanval van 's Heer Arendskerke kan niet worden afgeslagen en zo staat het  1-4. Christiaan maakt in zijn eentje een mooie actie langs de zijkant van het veld, jammer dat hij hem voor het doel naan niemand kwijt kan. Wik scoort nog één keer en het doelpunt wordt gescoord door Job. Zoals gezegd na een iets betere tweede helft voor Wik, fluit onze scheids Gerard bij een 2-4 stand af en kunnen de spelers gaan douchen.

Volgende week is er naar alle waarschijnlijkheid geen voetbal, want voor de uitwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg missen we vier spelers. We houden u hiervan op de hoogte.