• Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Kantine

De volgende wedstrijd nu tegen Walcheren B3, die in het verleden gelijkwaardig aan de B1 was. Net als afgelopen donderdag avond is Wik in eerste instantie de betere ploeg, als snel valt de 1-0 als Leroy de bal op een mooie voorzet van Dickenson in kan koppen.
Maar wat verder in de eerste helft heeft Colin de pech een schot van Walcheren verkeerd op zijn voet te krijgen en een voor Kevin onhoudbaar eigen doelpunt te scoren. Hierna krijgen beide teams kansen maar de ruststand is 1-1.

De tweede helft, een voorzet van Yani wordt door Nick den Boer overgeschoten en een aanval van Dickenson eindigt in een hoekschop. Wik krijgt het moeilijk Walcheren dringt aan en kan uit een vrije trap de 1-2 scoren.
De B1 moet nu volle bak verdedigen want Walcheren staat op winst en ruikt de overwinning. Dan een schot van DIckenson van afstand, hij ziet dat de keeper niet goed in zijn doelstaat, en jawel 2-2.

Walcheren blijft gevaarlijk en gelukkig kan Kevin een afstandsschot over het doel tikken. Maar dan fluit de goed leidende scheidsrechter Eric v/d Sande af.
één puntje gepakt, gezien het verloop van de wedstrijd nog niet eens zo’n slecht resultaat.

Nu een poosje vrij, a.s. donderdag met een grote groep jeugdspelers en leiders naar Feyenoord- Sparta in de Kuip.